8 trenduri în makeup pe care le vom vedea în 2020

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Pentru că e început de an, discutăm despre trenduri. Totuși, înainte de a vă prezenta trendurile în makeup în 2020, am vrea să vă spunem că „se poartă” tot ceea ce ți se potrivește, stilurile și culorile cu care rezonezi și care te ajută să-ți scoți în evidență trăsăturile. Remember this!
Un pic de neon
În 2020, tentințele sunt minimaliste, iar pleoapele vor scăpa de neon. Totuși, acesta va rămâne, dar numai ca o pată de culoare în colțul ochiului.

Buze roz
Anul acesta, uităm de rujul roșu și îl înlocuim cu un roz îndrăzneț. Iar dacă vrei ceva și mai puternic, alege un ruj mat!

Sprâncene bine aranjate
Mai știi trendul acela cu sprâncenele care parcă spun „I woke up like this”? Uită-l! În 2020, sprâncenele stau frumos la locul lor, aranjate și conturate.

Eyeliner pastel
2020 este despre cum să te machiezi rapid și să adaugi pete de culoare, fără să exagerezi. Iar eyeliner-ul pastel este perfect pentru acest lucru.

Pată subtilă pe buze
Dacă nu te caracterizează, nu este obligatoriu să-ți accentuezi buzele cu rujuri în culori puternice. 2020 este și despre subtilitate.


Farduri pe bază de apă
Aduc un aer diafan și de prospețime întregului look și le poți folosi în cele mai creative moduri posibile. Poți folosi o singură nuanță, nuanțe apropiate sau chiar nuanțe diferite, pentru un makeup îndrăzneț.


Smokey Eyes cu mult roșu
Dacă până acum ai folosit negru sau alte nuanțe închise atunci când ți-ai făcut smokey eyes, poate că este timpul să faci o schimbare. 2020 este și despre îndrăzneală, așa că înlocuiește culorile tradiționale cu roșu aprins și bucură-te de efectul WOW!


Blush roz
Hai, lasă deoparte blush-ul peach! Înlocuiește-l cu cel roz! Și nu-l pune doar pe pomeți, folosește-l pe tot obrazul, pe tâmple și chiar și pe arcadă.


Sursa foto: trendesignbook.com