RARA MAKEUP ACADEMY

despre noi

RARA Make-up Academy by Raluca Bordianu este singura școală de make-up din Iași care, pe lângă tipurile uzuale de machiaj (machiaj de zi, de seară, machiaj pentru evenimente speciale – machiaj mirese), le oferă absolvenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră în industria modei, a filmului, a televiziunii, dar și a comerțului cu amănuntul.
În cadrul cursurilor, vor fi abordate teme unice pe piața din Iași, precum:
  • Machiaj Foto, video, TV
  • Machiaj Vintage
  • Machiaj de teatru
  • Machiaj de îmbătrânire, efecte speciale
  • Body Painting

De asemenea, două dintre întâlniri (7 ore) vor fi dedicate capitolului „Hairstyle” și vor fi ținute de un hair stylist.

despre-noi

Suport de curs complet

RARA Make-up Academy by Raluca Bordianu este singura academie din România care va publica un manual adresat make-up artiștilor – „Cum să devii un make-up artist de succes”. Acesta va fi baza teoretică a cursului de make-up, iar fiecare cursant îl va primi. Cu ajutorul său, cursantele vor putea reveni asupra informațiilor predate ori de câte ori vor avea nevoie.

Masterclass gratuit

La RARA Make-up Academy absolvenții au parte de masterclass gratuit timp de un an, pe teme de interes.

Portofoliu profesional GRATUIT

Pe tot parcursul cursului, machiajele realizate sunt fotografiate în studioul RARA. În acest fel, la final, fiecare dintre cursanți va avea propriul portofoliu profesionist și un important punct de pornire în această industrie.

RALUCA BORDIANU

Makeup artist

Raluca Bordianu a pus bazele RARA Make-up Academy după ce, timp de 10 ani, a acumulat experiență în acest domeniu.

Ea a hotărât să-și pună în valoare și să-și perfecționeze simțul artistic în afara țării, în Londra. Timp de 4 ani, ea a lucrat alături de fotograful Fabrice Rizzato, cunoscând îndeaproape industria fashion și tehnicile specifice de make-up. În studioul acestuia, ea a ajuns să facă și până la 6-7 machiaje pe zi (cca 3000 în decursul celor 4 ani), să înțeleagă mai bine arta machiajului, să machieze celebrități și să aibă și câteva apariții la Sky News.

Raluca a decis să se întoarcă în România pentru a-și crește aici copilul, dar și pentru a veni cu un suflu nou în industria de make-up:

„Îmi doresc să schimb concepția că machiajul se face după șablon. De fapt, măiestria machiajului este o abilitate care combină talentul natural cu cunoștințe vaste de îngrijire a pielii, anatomie, cosmetică și experiență practică de aplicare. Iașul are nevoie de o schimbare, de ieșire din tipar, de istorie, cât și de tendințe în make-up.”

"Îmi doresc să schimb concepția că machiajul se face după șablon. De fapt, măiestria machiajului este o abilitate care combină talentul natural cu cunoștințe vaste de îngrijire a pielii, anatomie, cosmetică și experiență practică de aplicare. Iașul are nevoie de o schimbare, de ieșire din tipar, de istorie, cât și de tendințe în make-up."

- RALUCA BORDIANU